Kuulutko sinäkin niihin ihmisiin, joiden aamu alkaa kärttyisästi, ellei tarjolla ole kunnon kupillista kahvia? Moni suomalainen kuuluu ja on sitä mieltä, että kahvi kuuluu oleellisena osana elämän pienien nautintojen joukkoon.

Ihania kahvihetkiä kotona

Korona on pakottanut meidät viettämään enemmän ja vähemmän eristäytynyttä elämää. Vaikka ihanat kahvilat tuntuisivatkin houkuttelevilta ja niissä tekisi mieli viettää aikaa, on moni asiakas koronan pelossa alkanut nauttia yhä enemmän ihanista kahvihetkistä kotona.

Nykyään kotiin onkin mahdollista järjestää aivan kahvilamaista tunnelmaa, sillä kotiin on mahdollista ostaa erilaisia kahvikoneita ja kahvilaatuja. Nyt kun monella on jäänyt matkustaminen tavallista vähemmälle, saattaa rahaakin jäädä käyttöön enemmän, jolloin todellinen kahvin ystävä saattaa sijoittaa ainakin osan näistä varoista hyvään kahviin.

Jos haluat todella nauttia ihanista kahvihetkistä omassa rauhassa, yksi hyvä idea on rakentaa omaan kotiin tätä varten terassi, jossa on oivalliset puitteet rentouttaville kahvihetkille. Laadukkaita tarvikkeita terassin rakentamiseen löydät byggmax-nimiseltä verkkosivulta. Byggmaxin tuotteilla rakennat helposti kauniin ja laadukkaan terassin, jossa koko perhe viihtyy kahvin äärellä.

Kokeile ekstremeä

Jos elämä tuntuu harmaalta näin syksyn tullen ja koronan kaventaessa sosiaalisia suhteita, niin siihen voi tuoda lisäpotkua kokeilemalla erilaisia erikois- ja luksuskahveja, joista osa menee jo ekstremen puolelle.

Kokeile vaikkapa kissan kakasta valmistettua luksuskahvia, jonka hinta nousee kahviloissa melkoisen korkeaksi, noin 60 euroon per kuppi. Tämän kahvin erikoisuus on, että kahvi on osittain kypsynyt sivettikissan ruoansulatusjärjestelmässä. Kun kissa kakkaa, kerätään kikkareet talteen. Tämän jälkeen ne puhdistetaan ja niistä löytyvät pavut matkaavat kahvinvalmistajalle.