Kun lähdet auton rattiin, on erittäin tärkeää huolehtia siitä, että sinä ja autosi ovat parhaassa mahdollisessa ajokunnossa. Mitä tämä tarkoittaa kahviaddiktin kohdalla? Entä mistä ja miten auton saa varustettua siten, että sillä on turvallista ajaa säässä kuin säässä? Lue tähän artikkeliin kokoamamme kahviaddiktin ajovinkit sekä auton varustamiseen liittyvät vinkit. Artikkeli kertoo ensiksi siitä, kuinka kahviaddiktin kannattaa huomioida kahvin tarpeensa ajamista silmällä pitäen. Seuraavaksi perehdymme auton varustamiseen Nordeye-nimisen verkkokaupan avulla. Opit, kuinka Nordeye auttaa sinua autosi varustamisessa.

Kahviaddiktin ajovinkkejä

Kahviaddiktin ei kannata lähteä auton rattiin ilman kunnon aamukahvia! Ensinnäkin kahvi on tärkeä elämän pieni nautinto ja toiseksi, jos elimistösi on tottunut kunnon aamukahviin, tunnet helposti olosi huonoksi, jos yritätkin kiireessä jättää aamukahvin väliin. Jos elimistösi on kovin tottunut säännölliseen kahviin, saatat kärsiä jopa kahvin vieroitusoireista, jos jätät kahvin pois yhtäkkiä. Et varmasti halua ajaa vieroitusoireiden vaivatessa! Ajaessasi on tärkeää olla skarppina ja laadukas kupillinen kahvia pitääkin suomalaisen kuskin tiellä!

Liikaa kahvia ei kuitenkaan kannata nauttia ennen ajoon lähtöä, ettei keskittymisesi herpaannu tai aiheuta hermostuneisuutta ajon aikana ja ettet joudu ravaamaan yhtenään vessassa kesken ajon. Joillekin liian runsas kahvinjuonti voi myös aiheuttaa närästystä, eikä sekään ole kiva seuralainen kesken ajon. Jos ajomatka on pitkä, kannattaa kesken matkaa pysähtyä riittävän usein kahvi- ja vessatauolle.

Mikä ihmeen Nordeye?

Entäpä sitten auton kunnosta huolehtiminen? Nordeye on verkkokauppa, joka tarjoaa suuren valikoiman erilaisia auton lisävarusteita. Voit ostaa verkkokaupasta esimerkiksi autoosi esimerkiksi taka- ja lisävalot, jotka lisäävät näkyvyyttä huonossakin kelissä. Joissakin tapauksissa pieni sijoitus lisävarusteeseen voi jopa säästää sinut sakoilta. Tiesitkö, että auton takaosan rekisterikilven valo on nykyisin pakollinen auton varuste? Jos autosi rekisterikilven valaistus on mennyt rikki, voit onneksi löytää uuden Nordeyen valikoimista jopa alle 30 eurolla. Parhaimmillaan tämä alle 30 euron sijoitus voi säästää sinut sakoilta!

Lisävarusteiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa, joten säästät verkkokaupan ansiosta aikaa ja vaivaa. Voit säästää myös rahaa, sillä verkkokaupat ovat tunnettuja siitä, että niiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä samoja tuotteita myyviin kivijalkaliikkeisiin verrattuna. Voit selata Nordeyen tuotteita ajoneuvotyypin tai tuotemerkin mukaan, mikä helpottaa juuri haluamasi tuotteen löytämistä. Nordeye myy useita tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä, kuten 911 Signal, BriodLights, Aspöck ja Blixtra. Löydät sen valikoimista myös muun muassa Boremanin, Federal Signal Vaman, Gyllen ja Labcraftin tuotteita.